Freelancer_edited_edited_edited_edited.j

Tarief, betaling

en terugbetaling

Tarief

60 minuten = 55 euro (vaste prijs)

Betaling

Betaling gebeurt voor de geplande gesprekken plaatsvinden. Hoe? Via online overschrijving of het eenvoudig scannen van een QR-code die jou wordt opgestuurd.

Ben je plots verhinderd? Sessies dien je minstens 24 uur op voorhand af te zeggen via mail. Doe je dit niet, dan worden 50% van de kosten in rekening gebracht. Dit om de reden dat als jij niet op tijd iets laat weten, er geen nieuwe afspraak kan worden ingepland op de tijd die voor jou werd gereserveerd.

Recht op (gedeeltelijke) terugbetaling?

Sommige mutualiteiten voorzien een (gedeeltelijke) terugbetaling. Dit wil zeggen dat in bepaalde gevallen de kosten achteraf door je zorgverzekeraar gedeeltelijk worden terugbetaald voor een bepaalde duur. Dit is echter gekoppeld aan voorwaarden die variëren per ziekenfonds en soms zelfs per provincie. Op deze website vind je een overzicht van de terugbetalingsvoorwaarden en bedragen per ziekenfonds. Om je te verzekeren van de correctheid van de informatie die daar gegeven wordt raad ik je aan zelf contact op te nemen met je mutualiteit.

Contact

   psycholo.rika@outlook.com

        +32478049727 (WhatsApp)

        Of Contactformulier

pcmweb_WhatsApp_logo_edited_edited.png

Bedrijfsgegevens

© 2020 Jacobs Rika